Majatalon Onni ja Rauha

Olemme kokeneet monipuolisen ja rikkaan elämän aivan muualla. Halusimme kokea elämässämme vielä jotakin uutta, ostimme kapteenintalon ja muutimme pysyvästi saaristoon. Saamme voimia merimaisemasta, merestä, ympäröivästä luonnosta, pihapiiristä ja eläimistä. Haluamme jakaa saamamme hyvän myös vieraidemme kanssa. Mottonamme on, että kaikki hyvä moninkertaistuu jaettaessa!

Rauha alias Raili on ”äiti maa, kasvattaja, tuki, kuuntelija, ruuan laittaja, leipoja, puutarhuri, syvällinen pohdiskelija ja elämän viisauden ikuinen etsijä.” Raili on tehnyt ja kokenut elämässään niin paljon muutoksia, että häntä voisi kutsua todelliseksi ”selviytymisen ammattilaiseksi”. Varsinaisena työnään Raili kehittää työyhteisöjä ja niiden johtamista, tutkii jaksamiseen ja hyvinvointiin liittyviä asioita ja kirjoittaa tietokirjoja. www.johtamiskoulutukset.fi

Onni alias Jouni on ”pappa meri ja luonto, lintujen elämän seuraaja, luonnon ihmeitä katseleva, perhosia havainnoiva ja kalastusta harrastava luontoon opastaja”. Jounin mukana pääset keväällä tai syksyllä seuraamaan lintujen muuttoa. Kesällä pääset seuraamaan lintuja myös pihapiirissä. Jouni on elänyt vaiherikkaan elämän ja toimii tältä pohjalta vertaistukena ja kuuntelijana. Jouni on tehnyt 30 vuotta ”ihmissuhdetyötä” valtionhallinnon palveluksessa.