hyvinvointipäivät ja valmennukset

Hyvinvointipäivät ja –valmennukset 

Tule meille päiväksi, jos haluat työhösi uutta tehoa ja arkeesi uusia voimia. Railin pitkä kokemus työyhteisövalmentajana ja Majatalo Onnin ja Rauhan ainutlaatuisuus takaavat sinulle ja ryhmällesi ennen kokemattoman päivän. Ravintorikas ruoka, rauhoittavat puitteet ja työyhteisöjen kehittämisen uudet tuulet mahdollistavat yhteisen voimavaroja lisäävän ja vahvistavan kokemuksen. 

 Hyvinvointipäivään voi sisältyä muun ohjelman ohella myös valmennusta: ikäjohtamisen dosentilla ja pian toista väitöstään puolustavalla asiantuntijalla on osaamista henkilöstön kehittämisen ja johtamisen eri alueilta. Kymmenet käytännön hankkeet ja projektit mahdollistavat päivän teeman valinnan hyvin laajasta valikoimasta. Osallistuvat työtavat ja erilaiset puitteet lisäävät päivän antia entisestään. 

 Kestävää iloa ja voimaa arkeen aidosti – KIVAA! Pyydä tarjous joko esimerkin mukaisesta tai räätälöidystä hyvinvointipäivästä! 

 Pyydä tarjous esimerkiksi seuraavilla sisällöillä:

  • Tervetuloa Onnin ja Rauhan majataloon, kahvit & aamiainen majatalon tapaan 
  • Irti huolista ja murheista, jätä kivesi, tyhjennä reppusi lammen kivirannalle 
  • Yhteisö voimavarojen lähteenä Aito ja ravitseva ruoka voimien lähteenä, keittolounas Kierros talossa ja pihapiirissä, löydä oma voimavarapaikkasi Voimia arkeen: nauti kaikilla aisteilla! Lataa nyt, käytä syksyllä ja talvella! 
  • Yhdessä eteenpäin, kahvia ja välipalaa ja viimeiset vinkit hyvään arkeen 
  • Kiitos ja hyvää kotimatkaa! 

 Osallistujamäärä 10-20 henkilöä. Hyvinvointipäivään kuuluu aamiaisen, keittolounaan ja iltapäiväkahvin lisäksi ohjelman mukaiset aktiviteetit ja tietoiskut. 

 Voit tilata myös muita valmennuksia joko Majatalossa tai omissa tiloissa toteutettaviksi. Erilaiset työyhteisöjen valmennukset ja johtamiskoulutukset ovat osa johtamiskoulutustarjontaa www.johtamiskoulutukset.fi.